Wild schoonmaken

Horeca, Bakkerij en Recreatie
  • Momenteel niet ingepland op datum

Een cursus wild schoonmaken, specifiek gericht op docenten HBR.

  • Er zijn momenteel geen data gepland. Stuur mij een mail zodra er een nieuwe datum bekend is. Houd mij op de hoogte.
print

Studiebelastingsuren

Contacturen
6
Voorbereiding en huiswerk
0
TOTAAL
6

Relatie met beroepsgericht programma:
HBR Keukenspecialisatie

Inhoud
Tijdens de cursus zullen we ingaan op het professioneel schoonmaken en portioneren van verschillende soorten wild. Er wordt aandacht besteed aan hygiëne, veilige werkmethoden en het optimaal benutten van het vlees.
Een ervaren instructeur zal een aantal demonstraties geven, gevolgd door hands-on oefeningen waarbij jullie zelf aan de slag kunnen.


Deel van het wild meenemen
Na afloop van de cursus mogen jullie een deel van het wild dat tijdens de sessie is schoongemaakt, mee naar huis nemen. Dit biedt jullie de kans om verder te experimenteren met de bereiding van wildgerechten in je eigen keuken.


Benodigdheden



  • Buis of schort

Voorkennis:
Enige voorkennis van wild en gevogelte
Werkvorm:
training
Scholingsveld:
praktijkleer / vakkennis
Voorbereiding noodzakelijk:
Nee
Aanbod mogelijk gemaakt door OCW en VO-raad:
Ja
Aanbieder:
Platform HBR
Soort aanbieder:
maatwerk via vsho
Contactpersoon:
J. Waasdorp
E-mailadres:
hbrbijscholing@gmail.com
Cursusdata:

Ingepland op datum Ingepland op datum (agenda)

Er zijn momenteel geen data gepland. Stuur mij een mail zodra er een nieuwe datum bekend is. Houd mij op de hoogte.

Prijs:
150 euro per persoon
Gevalideerd door lerarenregister:
-
Leercyclus benoemd:
Nee

Houd mij op de hoogte!

Er zijn momenteel geen data gepland. Stuur mij een mail zodra er een nieuwe datum bekend is.

Jouw gegevens


Wijzigingen in training doorgeven