Masterclass IJs

Horeca, Bakkerij en Recreatie
  • Momenteel niet ingepland op datum

Verdiep je in de kunst van ijsbereiding.

  • Er zijn momenteel geen data gepland. Stuur mij een mail zodra er een nieuwe datum bekend is. Houd mij op de hoogte.
print

Studiebelastingsuren

Contacturen
6
Voorbereiding en huiswerk
0
TOTAAL
6

Relatie met beroepsgericht programma:
Complete profieldeel en keuzevakken HBR

Inhoud


Verdiep je in de kunst van ijsbereiding in deze Masterclass IJs van Hans Heiloo bij Bakery Institute Zaandam. Je gaat niet alleen aan de slag met het maken van vier verschillende typen ijs, namelijk sorbet, roomijs, granité en parfait, maar krijgt ook de nodige theoretische verdieping. Ontdek de invloed van verschillende verhoudingen en grondstoffen op het eindproduct, door gebruik te maken van verschillende basismixen en grondstoffen, en leer hoe je een recept voor sorbetijs berekent. Verrijk je kennis en vaardigheden en inspireer je studenten met een nieuwe wereld van smaken en texturen.


Veel verschillende ijsmachines staan tot onze beschikking, een dag vol kennis en vaardigheden, met nieuwe ontdekkingen op ijsgebied.

Voorkennis nodig:
Nee
Werkvorm:
training
Scholingsveld:
praktijkleer / vakkennis
Voorbereiding noodzakelijk:
Nee
Aanbod mogelijk gemaakt door OCW en VO-raad:
Ja
Aanbieder:
Platform HBR
Soort aanbieder:
maatwerk via vsho
Contactpersoon:
Gert-Jan Sneekers
E-mailadres:
GertjanSneekes@outlook.com
Cursusdata:

Ingepland op datum Ingepland op datum (agenda)

Er zijn momenteel geen data gepland. Stuur mij een mail zodra er een nieuwe datum bekend is. Houd mij op de hoogte.

Prijs:
120 euro per persoon
Gevalideerd door lerarenregister:
-
Leercyclus benoemd:
Nee

Houd mij op de hoogte!

Er zijn momenteel geen data gepland. Stuur mij een mail zodra er een nieuwe datum bekend is.

Jouw gegevens


Wijzigingen in training doorgeven